Over ons

Afvalperscontainer.nl is de specialist op het gebied van afvalperscontainers voor heel Nederland. Met ons ruime assortiment aan grote persen, Miniperscontainers en balenpersen hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebeid van afvalinzameling en perscontainers, voorzien wij u altijd van het juiste advies. Over het type perscontainer, maar ook over het scheiden van afvalstromen en hoe u zo duurzaam en effectief mogelijk met uw afval omgaat.

Onze werkwijze is gebaseerd op persoonlijk contact en maatwerk. Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt, komen wij bij u langs om op locatie de mogelijkheden te bekijken. Als alles in kaart is gebracht, worden de opties doorlopen en voorzien wij u van een passende offerte.

Perscontainers

Onze grote perscontainers staan inmiddels op meer dan 200 locaties in Nederland. Ze zijn er in vele groottes (8m3 t/m 34m3) en met vele opties. Wanneer de container buiten staat kan er een hydraulische klep op, zodat er geen regenwater in de container terechtkomt en nare geuren worden tegengehouden. Bij bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen en winkelcentra wordt vaak een registratiemodule gebruikt zodat bijgehouden kan worden wie welke hoeveelheid afval weggooit. U leest meer over de vele opties op deze website.

Miniperscontainers

De Miniperscontainer is speciaal voor ons ontwikkeld en wordt, net als de grotere perscontainers, volledig in Nederland geproduceerd. Als innovatief bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarom zochten we naar een manier om bedrijven met relatief veel afval maar weinig ruimte een oplossing te bieden. Hieruit is de Miniperscontainer ontstaan. Door zijn kleine omvang past hij op een ruimte ter grootte van een parkeerplaats. En omdat hij gewisseld wordt met kleinere bestelbusjes, kan hij prima in ruimtes als een parkeergarage staan. En ondanks zijn geringe grootte, gaat er toch 27m3 ongeperst afval in. Meer dan 600 bedrijven maken momenteel gebruik van onze Miniperscontainer.

Balenpers

Ook voor balenpersen kunt u bij ons terecht. Een balenpers maakt van lege kartonnen dozen of folie balen tot 1m3 die makkelijk te vervoeren zijn. Onze balenpersen zijn makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat karton niet meer op de vloer slingert.

Onderhoud

Omdat wij onze persen verhuren, verzorgen wij tijdens de huurperiode het onderhoud. 1 keer per jaar onderwerpen wij uw perscontainers aam een grondige controle en plegen wij waar nodig onderhoud volgens de NEN 3140 norm. Mocht er desondanks toch iets mis zijn met uw perscontainer, zijn wij 24/7 bereikbaar.